AV2 De Woningcoaches

 

In 2004 startte Lidy Zwijnenburg haar bedrijf AV2. Een geheel nieuw concept in Nederland, met als doel te koop komende woningen optimaal te presenteren en zo een succesvolle verkoop te bevorderen. Snel en tegen de beste prijs.

Innovatief en hands-on
AV2 combineert een immer innoverende visie op de markt met resultaatgerichte en concrete dienstverlening binnen de huizenmarkt. Ons professionele doel is eigenaren van woningen hun verkoopwens te laten vervullen om de nieuwe eigen woondroom te kunnen realiseren. Daarbij gaan wij uitdagingen nooit uit de weg; het zoeken naar unieke en actieve tools blijft ons bedrijf inspireren!

Woningmarkt openbreken
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé strategische partner van vele kwaliteitsmakelaars, ontwikkelaars, woningcoorperaties en uitponders in Nederland. In 2012 lanceerden wij een nieuw, baanbrekend concept waarmee we in staat zijn de op slot zittende woningmarkt open te breken. Wij bedenken niet alleen, wij doen ook. En alles wat wij bedenken en doen staat altijd in het teken van het hogere doel: de verkoop van woningen versnellen. Sneller en tegen de beste prijs.