Dit hebben onze klanten ervaren...

Peter
9

Er was chemie met de makelaar, en hoewel we niet heel veel ervaring hebben met aan- en verkoop van woningen hebben we niet echt verder gezocht. Dit is gebaseerd op de presentatie van de makelaar, David Franke, maar ook op de kennis van de markt en de ervaring in de jongere wijken (Rijkerswoerd, Schuytgraaf) van Arnhem Zuid.

Anoniem
8

Prima. We hadden een wat lastig traject ivm onduidelijkheid bij koper(s) over financiering. Maar eind goed al goed. Begeleiding en communicatie van het gehele kantoor waren prima!

Dhr. B. Rosken
10

Maurice van Roel Willemsen Makelaar heeft ons erg goed begeleidt tijdens het verkooptraject van onze woning. Hij is uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt in Arnhem en is overtuigend in zijn communicatie. Tijdens de onderhandeling heeft hij het maximale resultaat weten te realiseren! Wij bevelen hem dan ook zeker bij vrienden en bekenden aan!

Antoon Bongers
9

gewoon goed

Maarten van der Wouden
8

Prima, plezierig contact. Goed en snel in de verdere afwikkeling. Professioneel. Niet opdringerig. Realistisch.

Anoniem
9

Prima communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden en vragen van onze kant werden direct beantwoord. Geen klachten over dit kantoor. Een extra bezoek of service van de makelaar naar ons toe was ook geen probleem.

Martin Brands
8

Wij hadden meteen een goed gevoel.

Anoniem
7

Prima makelaars, begeleiding was in orde, deskundig. Snelle terugkoppeling na bezichtigingen en een realistisch beeld van de markt. Wel wat traditioneler in promotie-activiteiten/werving. Zo zou bijvoorbeeld toon van aanbiedingsteksten vlotter kunnen, woningbrochure wat sneller beschikbaar voor verspreiding via sociale media en website etc.

Dani Torlentino
9

Het gesprek met David Franken was erg prettig. Wat ik al eerder aangaf persoonlijk, rustig, er werd de tijd voor me genomen, naar me geluisterd, met me meegedacht. Ik kan niet anders zeggen dan dat het me een veilig en fijn gevoel gaf en vol vertrouwen ben ik dan ook de verkoop gestart. Dankjewel

Claudia Klein-Harmsen
8

Prettig gesprek, eerlijk en open houding. Meedenkend en interesse

Mevr. Anita Brink
9

Een goede makelaar, die precies weet wat er in de markt speelt. Een no nonsense makelaar die eerlijk advies geeft en altijd objectief blijft, hij zal geen valse verwachtingen scheppen. Verder is hij goed bereikbaar en verliep de communicatie goed, zowel met hem zelf als ook met zijn team. Ik zou hem zeker bij de volgende verkoop ook weer als mijn makelaar willen.

Dhr. Van den Brink
8

Prettig in contact met actieve instelling. Schoonheidsfoutjes door miscommunicatie werden snel rechtgezet. Door korte lijnen snelle reactie van zowel makelaar als Backoffice.

Berry de Pau
7

Tot nu toe goed. Verkooptraject net begonnen. Vervolg is natuurlijk nu het belangrijkst

Anoniem
9

Het contact tussen me makelaar en mijn was super.. De feedback die we steeds kregen en het contact die steeds gelegd werd na veranderingen vond ik geweldig.. Ik zeg maar zo zo goede makelaar kun je niet wensen het team van roel willemsen bedankt voor alles

Nadia klomp
8

Door het snelle handelen vanuit jullie kans was het mogelijk om onze woning snel op de woningmarkt te presenteren mooi

Marinus van Hulst
7

Het eerste gesprek was prima en duidelijk. Het bord werd in de tuin geplaatst en toen bleef het stil jammer ik ben zelf naar kantoor gegaan om te vragen wanneer het open huis was en van hoe laat tot hoe laat. Het persoonlijke intranet is niet te openen verzocht om alles per email te doen.

Anoniem
8

Prima contact, wist goed wat te vragen voor het huis. Bereikbaar bij vragen, ook buiten kantoortijden niet te beroerd om je toch te woord te staan

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Ferry Kuipers
8

Goed contact. Mooie foto’s en goed advies

Anoniem
9

Professioneel, goede marktkennis, prima service! Tot een goede overeenkomst gekomen. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij anderen.

Ilona de Jager
10

Fijne samenwerking en een erg fijne makelaar.

Anoniem
8

Goed contact met de makelaar en goede begeleiding.

Robin van den Brink
9

Heldere en professionele benadering bij aanvang van dit traject.

Hans Koopmans
8

Vertrouwen in vervolg procedure

Maurice Jansen
10

Na 1 dag funda +10 bezichtiging moet het helemaal goed komen Ha ik vanuit

Jeffrey Leuverman
9

Op dit moment nog lastig, want we zijn nog maar net begonnen met het verkooptraject. Tot nu toe vond ik de gehele begeleiding, ook door de binnendienst, fantastisch goed. Belangrijk vind ik dat er redelijk snel wordt geantwoord op mailtjes en vragen. Dat loopt tot nu toe prima!

Elise Bommeljé-Isken
10

Ik ben tevreden , maar vind de foto,s wat overbelicht, dat is jammer , maar goed als ik mijn huis maar verkoop en hoop toch op 240 , want heb veel moeite met dit huis en dat het snel verkocht word , Ik ga in september over andere huis , groet Elisebommelje-isken

Paul Schoenmaker
7

Makelaar en front- en back-office zijn makkelijk bereikbaar en reacties volgens eigenlijk onmiddellijk. Had wel graag wat meer begeleiding gehad i.v.m. een eigenaar die niet handelingsbevoegd is om te verkopen. Dit is (uiteraard) een onbekend terrein voor ons als verkopers en (wetende nu uit eigen ervaring) je komt in een enorme juridische molen terecht. Daarin ontzorgen en begeleiden is mogelijk een extra service die aan te bieden is.

Sandy Heij-Bouwman
10

Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de gang van zaken. De dames van de administratie vind ik ook erg vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
8

Ik ben tevreden. De makelaar die met ons kennis heeft gemaakt kreeg in de tussentijd een andere baan. Wij kregen ineens te maken met een andere makelaar. De communicatie had beter gemoeten. Wat ik verder "jammer" vind en waar wij in mee zijn gegaan is het volgende. Wanneer er een bepaalde verkoopprijs gehaald werd, krijgt Roel Willemsen een behoorlijk bedrag. Nogmaals hier zijn wij in mee gegaan en dit betreur ik achteraf. Waarom? Omdat ik vind dat dit het werk van de makelaar is. De makelaar krijgt sowieso al een leuk bedrag en om nou nog een bonus af te dwingen vind ik overbodig.

Anoniem
10

Een zeer ervaren, deskundig, behulpzaam en betrokken makelaar die ons goed heeft geholpen bij het verkoop van het huis.

Anoniem
9

Prettige makelaars qua omgang. Weten waar ze het over hebben. Op de achtergrond op het kantoor zijn ze altijd vriendelijk en (bij beide) geen vraag of uitleg is teveel gevraagd

Anita Brink-Vink
10

Vertrouwde makelaar , maar ook goede mensen in de binnendienst, die samen proberen om het huis zo goed mogelijk in de verkoop te zetten en mij goed op de hoogte houden.

Olivier Glas
8

Voor ons is het een combinatie van een vertrouwenwekkende marktanalyse, rust en prettig contact. Daar komt bij dat deze makelaar meer dan anderen thuis is in de lokale huizenmarkt.

Anoniem
8

De deskundigheid, service en begeleiding van de betrokken medewerkers hebben wij als heel goed ervaren. De procedure en de wijze van informatieverstrekking is ons goed uitgelegd. Dit was het hele traject helder en inzichtelijk voor ons. Onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. Fijn! Ook is er op een goede manier met ons meegedacht over de prijsstelling. Kortom; we hebben tijdens het hele proces volop vertrouwen gehad in de deskundigheid en de begeleiding. Daarvoor dank!

Schrik
8

plezierig en correct

Stollé
9

Het wederzijds vertrouwen is het voor mij belangrijkst

Anoniem
8

Duidelijke en heldere no-nonsens verkoop van onze woning. Een online dossier voor al het contact kan men als summiere samenvatting beschouwen. Vraag om een terugkoppeling voor meer achtergond hierbij. Al met al zijn wij zeer tevreden over de begeleiding en terugkoppeling van bezichtigingen.

Anoniem
10

Zeer goede samenwerking met de heer Witjes en Franke. Ook de dames van kantoor waren zeer behulpzaam. Ben goed op de hoogte gehouden. Mijn huis is verkocht voordat het op internet kwam. Zoekt u een makelaar dan kan ik Roel Willemsen zeer aanbevelen . Top!!!!!

Anoniem
9

Zeer gemotiveerde en deskundige makelaar! Na 6 makelaars uitgenodigd te hebben is onze keuze terecht op deze gevallen. Goede na service!

Anoniem
9

Zeer prettig contact. Zowel met de makelaar als met het personeel op kantoor. Afspraken worden goed nagekomen. Goede uitleg en de makelaar stelde zich proactief op met adviezen.

Anoniem
8

Zeer goede ervaring met de keuze voor deze makelaar. Ik heb de dienstverlening als deskundig en vriendelijk ervaren.

Anoniem
9

Lokale marktkennis is uitstekend te noemen. Veel kennis van de wijk en een heldere werkwijze. Zoals bij alle makelaars zal gelden, wees duidelijk in hoe je het zelf wil, maar laat je adviseren door de expert. Uiteindelijk ben je zelf in control over de werkwijze, maar samen kom je tot de beste aanpak. Waar nodig kan bijgestuurd worden en is flexibiliteit mogelijk. Met in dit geval uiteindelijk een snelle en prettige verkoop als resultaat. Enige punt van aandacht: onderlinge communicatie en verwachtingenmanagement kan in beginfase nog iets meer aandacht aan besteedt worden. Voor een verkoper is het een spannend proces en is het prettig als je voelt dat er aandacht en begrip is.

Anoniem
9

Ik heb de dienstverlening als deskundig en vriendelijk ervaren. Ik ben blij met de keuze voor deze makelaar, o.a. door de snelle verkoop van mijn woning!

Anoniem
8

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Mooie foto's door professionele fotograaf. Huis binnen 6 dagen verkocht.

Anoniem
8

Zeer goede ervaring met de makelaar, ze proberen alles eruit te halen, geweldig. Heel vriendelijke en behulpzame Vrouwen achter de balie. Als je een mail stuurt heb je de volgende dag gelijk antwoord. Roel Willemsen is DE makelaar in Arnhem. mvg Petra.

Anoniem
8

Toen wij ons huis te koop hadden gezet was het erg druk bij Roel Willemsen. Daarom was het wel eens passen en meten om een afspraak voor een bezichtiging te maken. De terugkoppelingen via het online portaal waren prima. Dan hoorde je meteen wat de kijkers ervan vonden. Maurice belde de terugkoppeling ook wel eens door en dat is fijn want dan kan je ook wat terugvragen. Wat ik ook erg goed vond is dat Maurice zo nu en dan zei:" (wanneer de kijkers niet enthousiast waren) dat het huis er tip top uitzag". Je wordt toch een beetje onzeker over je huis wanneer andere mensen het niet wat vinden. Toen werd er een bod gedaan. Klaas Witjes heeft toen de onderhandelingen over de verkoopprijs supergoed uitgevoerd. Daarvoor heb je een makelaar. Dat kan je zelf echt niet. Er was afgesproken dat de overdracht binnen twee maanden plaats zou vinden. Dus haast was geboden. Het opstellen van het voorlopig koopcontract duurde wat lang. Maar uiteindelijk is alles op tijd in orde gekomen. Ons huis in binnen 5 maanden verkocht. Dat is wel een prestatie!

Anoniem
8

Zeer goede ervaring met de makelaar, maar als je het huis verkocht is, moet je t verder maar uitzoeken. Wel heel vriendelijke en behulpzame Vrouwen achter de balie. Als je een mail stuurt heb je de volgende dag gelijk antwoord. Roel Willemsen is DE makelaar in Arnhem. mvg Petra.

Anoniem
9

Wij hebben gekozen voor Roel Willemsen, omdat zij de meeste kennis in onze woonomgeving hadden, ook hebben wij gekeken naar wie de meeste woningen verkocht en op welke termijn. De makelaar zit dichtbij en contact is makkelijk te verwezenlijken. Het contact met het team, is warm, betrokken en professioneel, wij hebben duidelijk advies gekregen en werden overal van op de hoogte gehouden. Ook de afspraken betreffende kosten waren duidelijk en zonder valkuilen, geen verborgen of kleine lettertjes. iedere beslissing werd eerst overlegd of er een akkoord voor was van onze zijde. het advies over de verkoopprijs was reëel, onze woning is door omstandigheden en op onze vraag voor een lagere prijs verkocht, Klaas Witjes, was erg gedreven de woning voor een hogere prijs te verkopen, echter waren wij erg gebaat bij een snelle verkoop. Bij afwezigheid van de vaste bemiddelaar Klaas, waren er direct anderen (David) die verder bemiddelden, iedereen was goed op de hoogte van de situatie en handelden daar ook naar.

Anoniem
9

Contact vanaf het eerste moment zeer plezierig. Goed overleg m.b.t. hoe het huis te presenteren, afspraken maken voor de bezichtigingen en de verkoop van het huis.

Terug