Dit hebben onze klanten ervaren...

Sarina Rutasouw-Lichtleitner
8

Tot heden goed.

Dhr. Van Damme
10

Wat we hebben afgesproken met onze makelaar heeft hij ook waargemaakt. Goed tussentijds overleg. Goede verslagen na bezichtigingen.

Wim Flohr
8

Professionaliteit straalt uit; vertrouwen in de klant is een goede zaak. Communicatie is goed, vriendelijk, zakelijk en vooruitziend.

Karin Kersten
7

Na tekenen contract duurde het heel erg lang voordat actie werd ondernomen, zoals maken tekst etc. Pas in de verkoop na ruim 3.5 week na tekenen contract.

Jacco van der Vinne
7

Erg goed contact, kennis van zaken en meedenkend. Plaatsing van advertentie op Funda bevatte het onjuiste energielabel en vermelding over dubbel glas. Plaatsing verkoopbord niet zoals afspraak in haag maar in middenperk.

Mevr. K. de Bruin
10

Ons appartement was vrijwel direct verkocht. Het hele team van Roel Willemsen staat altijd voor je klaar, zijn deskundig en prettig in omgang! Voor ons een dikke 10 waard. Bedankt voor alles!

Robert Floresse
8

Naast hebben van kennis van zaken, vond ik het menselijke aspect, wat ik bij mijn contact ervoer, zonder meer erg prettig.

Harry Blokpoel
9

Dit nu toe loopt alles soepel. Dus valt er weinig te verbeteren. Na de verkoop pas een definitieve reactie. harry blokpoel.

Anoniem
9

Ontzettend goed geholpen. Ondanks de vakantie, was er altijd iemand om ons te woord te staan. Goede service en vriendelijk!

Mevr. C. Klein
9

Contact verliep erg goed. Kunt voor allerlei vragen terecht. Iedereen is deskundig in zijn/haar gebied. Kortom: klantvriendelijk, duidelijke afspraken en kundig zijn de kernwoorden van deze makelaar. Zeker aan te raden!

Anoniem
10

David, erg leuke makelaar in contact! Weet waar hij het over heeft en handelt hier ook echt na. Ook de andere werkende binnen Roel Willemsen zijn snel met antwoorden en handelen, wordt niks afgeraffeld en gesprekken zijn fijn. Komen afspraken na. Zo kunnen we nog zoveel meer opnoemen, maar kortom wij zijn dik tevreden en zouden zeker nog eens terug gaan mocht dit nodig zijn.

Jolanda van Koppenhagen
8

Prettig contact, maar vooral de ervaring met de vorige verkoop heeft mij doen besluiten om weer voor deze makelaardij te kiezen.

Dhr. Wilbert De Hoog
9

Prettige makelaar. Kost wat maar dan heb je ook wat. Hij heeft ons huis binnen drie weken verkocht.

Dhr. Baars
9

Makelaar is gewoon erg goed en doen erg veel voor je , zit je ergens mee ze blijven vriendelijk.het contact is mega goed

Mevr. Binnekamp
8

Jullie hebben mijn goed geholpen daar ben ik jullie dankbaar , ik zal idereen jullie aanraden top gedaan

Anoniem
10

Goede makelaar die goed op de hoogte is van de huizenmarkt in Rijkerswoerd t.o.v. de andere wijken in Arnhem-Zuid. Goede service en binnendienst

Dhr. Niels
9

Zeer goed en vriendelijk contact. En een geweldige begeleiding tijdens het verkoop traject .als u een keuze moet maken is Roel Willemsen makelaar zeker het overwegen waard.

Anoniem
9

Vriendelijke en meedenkende makelaar, hij was kundig en hield ons goed op de hoogte. Aandacht voor persoonlijke omstandigheden

Dhr. Peter de Geest
10

Vanaf het moment van kennismaking was er een klik met de makelaar David Franke en konden we goed overleggen wat de eisen en wensen waren. De informatie vanuit het kantoor was goed en de adviezen en tips waren waardevol. Het proces, ook geholpen door de gunstige markt, verliep verder op rolletjes. Niets anders dan lof!

Kiki de Bruin
10

Zeer professioneel en behulpzaam. Warm contact en de makelaar informeert en toont interesse.

Anoniem
9

Ben tevreden met deze makelaar, veel kennis van de lokale markt, en professioneel m.b.t. onderhandelingen en verkoopdocumentatie. Heb het concurrerend geprijsde basispakket gekozen waarbij ik de bezichtigingen zelf heb verzorgd.

Anoniem
8

Roel Willemsen heeft de verkoop van onze woning zeer professioneel gedaan. Een erg leuk team dat goed samenwerkt. Iedereen is op de hoogte van de stand van zaken en er is ruim voldoende terugkoppeling. perfect!

Anoniem
9

DE expert voor Arnhem-Zuid en verkoopt succesvol huizen in alle prijsklassen. Zeer nauw contact met ons tijdens de onderhandeling met de koper en een prijs bereikt die een win-win was voor de betrokken partijen.

Dhr. Gaike Schadenberg
10

Huis vlot en voor een goede prijs weten te verkopen, mede door de deskundigheid van Roel Willemsen makelaars. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar. Al met al zeer tevreden.

Wouter de Mooij
8

Intake gesprek verliep goed, duidelijk vertelt wat de verwachtingen zijn waardoor alles helder is. Er is goed mee gedacht als er iets even niet duidelijk was. Nu is het afwachten of de verwachting van verkoop gehaald zou worden.

Anoniem
9

Van meet af aan, goed contact met makelaar. Juiste intseek bepaald om het huis in de verkoop te doen en binnen twee weken was ons huis verkocht, ruim boven de vraagprijs. De communicatie met de makelaar verliep vlot en zonder problemen, makelaar dacht duidelijk mee en kent de marktomstandigheden goed. Al met al : we zijn zeer tevreden.

Dhr. Barry
10

De makelaar (Maurice) adviseert sterk en communiceert helder. Maurice heeft veel kennis van de huidige woningmarkt en daarbij ook specifiek van de wijk Loovelden in Huissen. Door zijn marktkennis en netwerk heeft hij onze woning verkocht voordat deze officieel op de markt zou komen. De woning is dus verkocht zonder foto's en zonder presentatie op Funda! Het team van Roel Willemsen communiceert ook goed en geeft snel antwoord op vragen. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
10

Goede communicatie, korte lijnen, transparant en duidelijk, betrouwbaar. Goed bereikbaar en meedenkend.

Anoniem
9

Er was een prima contact,ze waren erg deskundig met het resultaat dat de woning in 2 weken tijd verkocht is.

Dhr. M. Brands
10

Alles liep probleemloos. Goede en duidelijke informatie over taxatie en ook was alles snel geregeld vooral na de de bezichtigingen was het fijn om meteen informatie te krijgen hoe het was verlopen . Ook na de verkoop van onze woning verliep alles lekker snel en werden wij steeds goed geïnformeerd over de stand van zaken. Ik zou toekomstige verkopers deze makelaar zeker aanbevelen.

Martien Niels
8

zeer prettig contact.

-sylvia
7

Ze gewoon goed

Peter
9

Er was chemie met de makelaar, en hoewel we niet heel veel ervaring hebben met aan- en verkoop van woningen hebben we niet echt verder gezocht. Dit is gebaseerd op de presentatie van de makelaar, David Franke, maar ook op de kennis van de markt en de ervaring in de jongere wijken (Rijkerswoerd, Schuytgraaf) van Arnhem Zuid.

Anoniem
8

Prima. We hadden een wat lastig traject ivm onduidelijkheid bij koper(s) over financiering. Maar eind goed al goed. Begeleiding en communicatie van het gehele kantoor waren prima!

Dhr. B. Rosken
10

Maurice van Roel Willemsen Makelaar heeft ons erg goed begeleidt tijdens het verkooptraject van onze woning. Hij is uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt in Arnhem en is overtuigend in zijn communicatie. Tijdens de onderhandeling heeft hij het maximale resultaat weten te realiseren! Wij bevelen hem dan ook zeker bij vrienden en bekenden aan!

Antoon Bongers
9

gewoon goed

Maarten van der Wouden
8

Prima, plezierig contact. Goed en snel in de verdere afwikkeling. Professioneel. Niet opdringerig. Realistisch.

Anoniem
9

Prima communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden en vragen van onze kant werden direct beantwoord. Geen klachten over dit kantoor. Een extra bezoek of service van de makelaar naar ons toe was ook geen probleem.

Martin Brands
8

Wij hadden meteen een goed gevoel.

Anoniem
7

Prima makelaars, begeleiding was in orde, deskundig. Snelle terugkoppeling na bezichtigingen en een realistisch beeld van de markt. Wel wat traditioneler in promotie-activiteiten/werving. Zo zou bijvoorbeeld toon van aanbiedingsteksten vlotter kunnen, woningbrochure wat sneller beschikbaar voor verspreiding via sociale media en website etc.

Dani Torlentino
9

Het gesprek met David Franken was erg prettig. Wat ik al eerder aangaf persoonlijk, rustig, er werd de tijd voor me genomen, naar me geluisterd, met me meegedacht. Ik kan niet anders zeggen dan dat het me een veilig en fijn gevoel gaf en vol vertrouwen ben ik dan ook de verkoop gestart. Dankjewel

Claudia Klein-Harmsen
8

Prettig gesprek, eerlijk en open houding. Meedenkend en interesse

Mevr. Anita Brink
9

Een goede makelaar, die precies weet wat er in de markt speelt. Een no nonsense makelaar die eerlijk advies geeft en altijd objectief blijft, hij zal geen valse verwachtingen scheppen. Verder is hij goed bereikbaar en verliep de communicatie goed, zowel met hem zelf als ook met zijn team. Ik zou hem zeker bij de volgende verkoop ook weer als mijn makelaar willen.

Dhr. Van den Brink
8

Prettig in contact met actieve instelling. Schoonheidsfoutjes door miscommunicatie werden snel rechtgezet. Door korte lijnen snelle reactie van zowel makelaar als Backoffice.

Berry de Pau
7

Tot nu toe goed. Verkooptraject net begonnen. Vervolg is natuurlijk nu het belangrijkst

Anoniem
9

Het contact tussen me makelaar en mijn was super.. De feedback die we steeds kregen en het contact die steeds gelegd werd na veranderingen vond ik geweldig.. Ik zeg maar zo zo goede makelaar kun je niet wensen het team van roel willemsen bedankt voor alles

Nadia klomp
8

Door het snelle handelen vanuit jullie kans was het mogelijk om onze woning snel op de woningmarkt te presenteren mooi

Marinus van Hulst
7

Het eerste gesprek was prima en duidelijk. Het bord werd in de tuin geplaatst en toen bleef het stil jammer ik ben zelf naar kantoor gegaan om te vragen wanneer het open huis was en van hoe laat tot hoe laat. Het persoonlijke intranet is niet te openen verzocht om alles per email te doen.

Anoniem
8

Prima contact, wist goed wat te vragen voor het huis. Bereikbaar bij vragen, ook buiten kantoortijden niet te beroerd om je toch te woord te staan

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Terug
Recent bekeken