Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Wat een fijne man! Zeker een aanrader! Professioneel, deskundig, reargeert snel en ook erg belangrijk hij is eerlijk. Heel erg blij mee. Meneer Franken enorm bedankt!

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Anoniem
10

Alles was goed geregeld. Proactieve makelaarskantoor die met je denkt en goed op de hoogte houd van de stand van zaken.

Anoniem
9

Wij zijn heel goed geholpen door Roel Willemsen makelaar. Professioneel, maar toch persoonlijk en betrokken!!

Anoniem
10

Wij zijn erg blij met David Franke als onze makelaar en zijn kennis, expertise en zijn hulpvaardigheid. Bedankt voor de snelle verkoop en afhandeling. Het contact met kantoor/assistenten waren snel, duidelijk en vriendelijk. Bedankt groeten familie Rutasouw-Lichtleitner

Anoniem
9

Heel fijn contact, niet alleen met de makelaar(s) maar ook met de backoffice. Goed advies en veel kennis in huis.

Anoniem
9

Vanaf begin af aan een open en meedenkende houding, dit heeft mij erg geholpen. Dit omdat ik veel weg ben voor mijn werk plus er waren wat bijzondere omstandigheden. Al met al zeer tevreden over hoe alles is aangelopen.

Anoniem
8

Wat vooral plezierig is, is het meedenken in een gewijzigde situatie en mij als verkoper hierin optimaal zekerheid te bieden. Verder was de makelaar/ het kantoor snel en goed bereikbaar en hebben we snel kunnen schakelen in het proces van te koop zetten t/m de verkoop

Anoniem
9

Roel Willemse Garantiemakelaars bestaat uit een team van zeer professionele mensen die je uitermate goed begeleiden bij het verkopen van je huis. Dankzij hun goede kennis van Arnhem zuid en omgeving was ons huis binnen 10 dagen na plaatsing verkocht. Ook voor aankoop van je nieuwe woning zouden wij hun zeker aanbevelen. Dank Maurice en team!

Anja Mironova
10

Vakkundig advies en een nauw betrokken makelaar!

Anoniem
10

Erg nauwkeurig en efficient. Fijne sfeer. Snelle reacties op vragen en er kan flexibel worden ingespeeld op omstandigheden/wensen. Ook heel fijn dat er werd meegedacht en ik tijdig attent werd gemaakt op dingen voordat de akte werd getekend. Aangezien de woning in record tempo is verkocht naar tevredenheid, verdient Roel Willemsen een 10

Mevr. Palm
9

De verkoop van ons huis, wat toch altijd een spannende periode is, als zeer prettig ervaren door een kundige, flexibele, goed bereikbare makelaar. Makelaar gaf sturing en advies maar luisterde ook goed naar onze wensen om tot besluiten te komen waar wij ons goed in konden vinden. Uiteraard ook alle credits aan de rest van het team van Roel Willemsen. Punctueel, accuraat en altijd te bereiken voor vragen. Bedankt!

Joek van Werkhoven-Loorbach
8

Tot nu toe loopt alles naar wens. Een minpuntje was voor mij het 'langere' wachten op nieuws over de fotograaf. Andezijds, als ik zie hoe druk jullie het hebben dan vind ik het heel fijn en bewonderenswaardig dat jullie zoveel tijd en aandacht aan ons (huis) besteden.

Anoniem
8

Prima makelaar, weinig poespas en direct to the point. Kon de makelaar altijd bereiken en ze waren goed op de hoogte van marktontwikkelingen.

Anoniem
10

Vanaf de start duidelijk en goed contact met David Franke; de verwachting hoe en voor welke prijs het huis op de markt gezet zou worden waren realistisch. De begeleiding van David én de heren en dames van kantoor was top! Veel overleg en duidelijkheid en hierdoor binnen een week het huis verkocht!

Anoniem
10

Het contact met de makelaar was top. Veel goede tips, snelle updates en zeer goede bereikbaarheid en kennis van de markt. Het hele verkoopproces verliep zonder moeite en vlot. Topper!

Anoniem
9

Veel kennis in huis. Goed contact, vlotte en volledige terugkoppelingen op vragen en goede nazorg. Fijn kantoor.

Anoniem
9

We hebben een fijne samenwerking gehad met het makelaarskantoor Roel Willemsen. We zijn goed begeleid met alles wat erbij komt kijken met het verkopen van je woning.

Sarina Rutasouw-Lichtleitner
8

Tot heden goed.

Dhr. Van Damme
10

Wat we hebben afgesproken met onze makelaar heeft hij ook waargemaakt. Goed tussentijds overleg. Goede verslagen na bezichtigingen.

Wim Flohr
8

Professionaliteit straalt uit; vertrouwen in de klant is een goede zaak. Communicatie is goed, vriendelijk, zakelijk en vooruitziend.

Karin Kersten
7

Na tekenen contract duurde het heel erg lang voordat actie werd ondernomen, zoals maken tekst etc. Pas in de verkoop na ruim 3.5 week na tekenen contract.

Jacco van der Vinne
7

Erg goed contact, kennis van zaken en meedenkend. Plaatsing van advertentie op Funda bevatte het onjuiste energielabel en vermelding over dubbel glas. Plaatsing verkoopbord niet zoals afspraak in haag maar in middenperk.

Mevr. K. de Bruin
10

Ons appartement was vrijwel direct verkocht. Het hele team van Roel Willemsen staat altijd voor je klaar, zijn deskundig en prettig in omgang! Voor ons een dikke 10 waard. Bedankt voor alles!

Robert Floresse
8

Naast hebben van kennis van zaken, vond ik het menselijke aspect, wat ik bij mijn contact ervoer, zonder meer erg prettig.

Harry Blokpoel
9

Dit nu toe loopt alles soepel. Dus valt er weinig te verbeteren. Na de verkoop pas een definitieve reactie. harry blokpoel.

Anoniem
9

Ontzettend goed geholpen. Ondanks de vakantie, was er altijd iemand om ons te woord te staan. Goede service en vriendelijk!

Mevr. C. Klein
9

Contact verliep erg goed. Kunt voor allerlei vragen terecht. Iedereen is deskundig in zijn/haar gebied. Kortom: klantvriendelijk, duidelijke afspraken en kundig zijn de kernwoorden van deze makelaar. Zeker aan te raden!

Anoniem
10

David, erg leuke makelaar in contact! Weet waar hij het over heeft en handelt hier ook echt na. Ook de andere werkende binnen Roel Willemsen zijn snel met antwoorden en handelen, wordt niks afgeraffeld en gesprekken zijn fijn. Komen afspraken na. Zo kunnen we nog zoveel meer opnoemen, maar kortom wij zijn dik tevreden en zouden zeker nog eens terug gaan mocht dit nodig zijn.

Jolanda van Koppenhagen
8

Prettig contact, maar vooral de ervaring met de vorige verkoop heeft mij doen besluiten om weer voor deze makelaardij te kiezen.

Dhr. Wilbert De Hoog
9

Prettige makelaar. Kost wat maar dan heb je ook wat. Hij heeft ons huis binnen drie weken verkocht.

Dhr. Baars
9

Makelaar is gewoon erg goed en doen erg veel voor je , zit je ergens mee ze blijven vriendelijk.het contact is mega goed

Mevr. Binnekamp
8

Jullie hebben mijn goed geholpen daar ben ik jullie dankbaar , ik zal idereen jullie aanraden top gedaan

Anoniem
10

Goede makelaar die goed op de hoogte is van de huizenmarkt in Rijkerswoerd t.o.v. de andere wijken in Arnhem-Zuid. Goede service en binnendienst

Dhr. Niels
9

Zeer goed en vriendelijk contact. En een geweldige begeleiding tijdens het verkoop traject .als u een keuze moet maken is Roel Willemsen makelaar zeker het overwegen waard.

Anoniem
9

Vriendelijke en meedenkende makelaar, hij was kundig en hield ons goed op de hoogte. Aandacht voor persoonlijke omstandigheden

Dhr. Peter de Geest
10

Vanaf het moment van kennismaking was er een klik met de makelaar David Franke en konden we goed overleggen wat de eisen en wensen waren. De informatie vanuit het kantoor was goed en de adviezen en tips waren waardevol. Het proces, ook geholpen door de gunstige markt, verliep verder op rolletjes. Niets anders dan lof!

Kiki de Bruin
10

Zeer professioneel en behulpzaam. Warm contact en de makelaar informeert en toont interesse.

Anoniem
9

Ben tevreden met deze makelaar, veel kennis van de lokale markt, en professioneel m.b.t. onderhandelingen en verkoopdocumentatie. Heb het concurrerend geprijsde basispakket gekozen waarbij ik de bezichtigingen zelf heb verzorgd.

Anoniem
8

Roel Willemsen heeft de verkoop van onze woning zeer professioneel gedaan. Een erg leuk team dat goed samenwerkt. Iedereen is op de hoogte van de stand van zaken en er is ruim voldoende terugkoppeling. perfect!

Anoniem
9

DE expert voor Arnhem-Zuid en verkoopt succesvol huizen in alle prijsklassen. Zeer nauw contact met ons tijdens de onderhandeling met de koper en een prijs bereikt die een win-win was voor de betrokken partijen.

Dhr. Gaike Schadenberg
10

Huis vlot en voor een goede prijs weten te verkopen, mede door de deskundigheid van Roel Willemsen makelaars. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar. Al met al zeer tevreden.

Wouter de Mooij
8

Intake gesprek verliep goed, duidelijk vertelt wat de verwachtingen zijn waardoor alles helder is. Er is goed mee gedacht als er iets even niet duidelijk was. Nu is het afwachten of de verwachting van verkoop gehaald zou worden.

Anoniem
9

Van meet af aan, goed contact met makelaar. Juiste intseek bepaald om het huis in de verkoop te doen en binnen twee weken was ons huis verkocht, ruim boven de vraagprijs. De communicatie met de makelaar verliep vlot en zonder problemen, makelaar dacht duidelijk mee en kent de marktomstandigheden goed. Al met al : we zijn zeer tevreden.

Dhr. Barry
10

De makelaar (Maurice) adviseert sterk en communiceert helder. Maurice heeft veel kennis van de huidige woningmarkt en daarbij ook specifiek van de wijk Loovelden in Huissen. Door zijn marktkennis en netwerk heeft hij onze woning verkocht voordat deze officieel op de markt zou komen. De woning is dus verkocht zonder foto's en zonder presentatie op Funda! Het team van Roel Willemsen communiceert ook goed en geeft snel antwoord op vragen. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
10

Goede communicatie, korte lijnen, transparant en duidelijk, betrouwbaar. Goed bereikbaar en meedenkend.

Anoniem
9

Er was een prima contact,ze waren erg deskundig met het resultaat dat de woning in 2 weken tijd verkocht is.

Dhr. M. Brands
10

Alles liep probleemloos. Goede en duidelijke informatie over taxatie en ook was alles snel geregeld vooral na de de bezichtigingen was het fijn om meteen informatie te krijgen hoe het was verlopen . Ook na de verkoop van onze woning verliep alles lekker snel en werden wij steeds goed geïnformeerd over de stand van zaken. Ik zou toekomstige verkopers deze makelaar zeker aanbevelen.

Martien Niels
8

zeer prettig contact.

-sylvia
7

Ze gewoon goed

Terug
Recent bekeken