Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Vriendelijke en meedenkende makelaar, hij was kundig en hield ons goed op de hoogte. Aandacht voor persoonlijke omstandigheden

Dhr. Peter de Geest
10

Vanaf het moment van kennismaking was er een klik met de makelaar David Franke en konden we goed overleggen wat de eisen en wensen waren. De informatie vanuit het kantoor was goed en de adviezen en tips waren waardevol. Het proces, ook geholpen door de gunstige markt, verliep verder op rolletjes. Niets anders dan lof!

Kiki de Bruin
10

Zeer professioneel en behulpzaam. Warm contact en de makelaar informeert en toont interesse.

Anoniem
9

Ben tevreden met deze makelaar, veel kennis van de lokale markt, en professioneel m.b.t. onderhandelingen en verkoopdocumentatie. Heb het concurrerend geprijsde basispakket gekozen waarbij ik de bezichtigingen zelf heb verzorgd.

Anoniem
8

Roel Willemsen heeft de verkoop van onze woning zeer professioneel gedaan. Een erg leuk team dat goed samenwerkt. Iedereen is op de hoogte van de stand van zaken en er is ruim voldoende terugkoppeling. perfect!

Anoniem
9

DE expert voor Arnhem-Zuid en verkoopt succesvol huizen in alle prijsklassen. Zeer nauw contact met ons tijdens de onderhandeling met de koper en een prijs bereikt die een win-win was voor de betrokken partijen.

Dhr. Gaike Schadenberg
10

Huis vlot en voor een goede prijs weten te verkopen, mede door de deskundigheid van Roel Willemsen makelaars. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar. Al met al zeer tevreden.

Wouter de Mooij
8

Intake gesprek verliep goed, duidelijk vertelt wat de verwachtingen zijn waardoor alles helder is. Er is goed mee gedacht als er iets even niet duidelijk was. Nu is het afwachten of de verwachting van verkoop gehaald zou worden.

Anoniem
9

Van meet af aan, goed contact met makelaar. Juiste intseek bepaald om het huis in de verkoop te doen en binnen twee weken was ons huis verkocht, ruim boven de vraagprijs. De communicatie met de makelaar verliep vlot en zonder problemen, makelaar dacht duidelijk mee en kent de marktomstandigheden goed. Al met al : we zijn zeer tevreden.

Dhr. Barry
10

De makelaar (Maurice) adviseert sterk en communiceert helder. Maurice heeft veel kennis van de huidige woningmarkt en daarbij ook specifiek van de wijk Loovelden in Huissen. Door zijn marktkennis en netwerk heeft hij onze woning verkocht voordat deze officieel op de markt zou komen. De woning is dus verkocht zonder foto's en zonder presentatie op Funda! Het team van Roel Willemsen communiceert ook goed en geeft snel antwoord op vragen. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
10

Goede communicatie, korte lijnen, transparant en duidelijk, betrouwbaar. Goed bereikbaar en meedenkend.

Anoniem
9

Er was een prima contact,ze waren erg deskundig met het resultaat dat de woning in 2 weken tijd verkocht is.

Dhr. M. Brands
10

Alles liep probleemloos. Goede en duidelijke informatie over taxatie en ook was alles snel geregeld vooral na de de bezichtigingen was het fijn om meteen informatie te krijgen hoe het was verlopen . Ook na de verkoop van onze woning verliep alles lekker snel en werden wij steeds goed geïnformeerd over de stand van zaken. Ik zou toekomstige verkopers deze makelaar zeker aanbevelen.

Martien Niels
8

zeer prettig contact.

-sylvia
7

Ze gewoon goed

Peter
9

Er was chemie met de makelaar, en hoewel we niet heel veel ervaring hebben met aan- en verkoop van woningen hebben we niet echt verder gezocht. Dit is gebaseerd op de presentatie van de makelaar, David Franke, maar ook op de kennis van de markt en de ervaring in de jongere wijken (Rijkerswoerd, Schuytgraaf) van Arnhem Zuid.

Anoniem
8

Prima. We hadden een wat lastig traject ivm onduidelijkheid bij koper(s) over financiering. Maar eind goed al goed. Begeleiding en communicatie van het gehele kantoor waren prima!

Dhr. B. Rosken
10

Maurice van Roel Willemsen Makelaar heeft ons erg goed begeleidt tijdens het verkooptraject van onze woning. Hij is uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt in Arnhem en is overtuigend in zijn communicatie. Tijdens de onderhandeling heeft hij het maximale resultaat weten te realiseren! Wij bevelen hem dan ook zeker bij vrienden en bekenden aan!

Antoon Bongers
9

gewoon goed

Maarten van der Wouden
8

Prima, plezierig contact. Goed en snel in de verdere afwikkeling. Professioneel. Niet opdringerig. Realistisch.

Anoniem
9

Prima communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden en vragen van onze kant werden direct beantwoord. Geen klachten over dit kantoor. Een extra bezoek of service van de makelaar naar ons toe was ook geen probleem.

Martin Brands
8

Wij hadden meteen een goed gevoel.

Anoniem
7

Prima makelaars, begeleiding was in orde, deskundig. Snelle terugkoppeling na bezichtigingen en een realistisch beeld van de markt. Wel wat traditioneler in promotie-activiteiten/werving. Zo zou bijvoorbeeld toon van aanbiedingsteksten vlotter kunnen, woningbrochure wat sneller beschikbaar voor verspreiding via sociale media en website etc.

Dani Torlentino
9

Het gesprek met David Franken was erg prettig. Wat ik al eerder aangaf persoonlijk, rustig, er werd de tijd voor me genomen, naar me geluisterd, met me meegedacht. Ik kan niet anders zeggen dan dat het me een veilig en fijn gevoel gaf en vol vertrouwen ben ik dan ook de verkoop gestart. Dankjewel

Claudia Klein-Harmsen
8

Prettig gesprek, eerlijk en open houding. Meedenkend en interesse

Mevr. Anita Brink
9

Een goede makelaar, die precies weet wat er in de markt speelt. Een no nonsense makelaar die eerlijk advies geeft en altijd objectief blijft, hij zal geen valse verwachtingen scheppen. Verder is hij goed bereikbaar en verliep de communicatie goed, zowel met hem zelf als ook met zijn team. Ik zou hem zeker bij de volgende verkoop ook weer als mijn makelaar willen.

Dhr. Van den Brink
8

Prettig in contact met actieve instelling. Schoonheidsfoutjes door miscommunicatie werden snel rechtgezet. Door korte lijnen snelle reactie van zowel makelaar als Backoffice.

Berry de Pau
7

Tot nu toe goed. Verkooptraject net begonnen. Vervolg is natuurlijk nu het belangrijkst

Anoniem
9

Het contact tussen me makelaar en mijn was super.. De feedback die we steeds kregen en het contact die steeds gelegd werd na veranderingen vond ik geweldig.. Ik zeg maar zo zo goede makelaar kun je niet wensen het team van roel willemsen bedankt voor alles

Nadia klomp
8

Door het snelle handelen vanuit jullie kans was het mogelijk om onze woning snel op de woningmarkt te presenteren mooi

Marinus van Hulst
7

Het eerste gesprek was prima en duidelijk. Het bord werd in de tuin geplaatst en toen bleef het stil jammer ik ben zelf naar kantoor gegaan om te vragen wanneer het open huis was en van hoe laat tot hoe laat. Het persoonlijke intranet is niet te openen verzocht om alles per email te doen.

Anoniem
8

Prima contact, wist goed wat te vragen voor het huis. Bereikbaar bij vragen, ook buiten kantoortijden niet te beroerd om je toch te woord te staan

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Ferry Kuipers
8

Goed contact. Mooie foto’s en goed advies

Anoniem
9

Professioneel, goede marktkennis, prima service! Tot een goede overeenkomst gekomen. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij anderen.

Ilona de Jager
10

Fijne samenwerking en een erg fijne makelaar.

Anoniem
8

Goed contact met de makelaar en goede begeleiding.

Robin van den Brink
9

Heldere en professionele benadering bij aanvang van dit traject.

Hans Koopmans
8

Vertrouwen in vervolg procedure

Maurice Jansen
10

Na 1 dag funda +10 bezichtiging moet het helemaal goed komen Ha ik vanuit

Jeffrey Leuverman
9

Op dit moment nog lastig, want we zijn nog maar net begonnen met het verkooptraject. Tot nu toe vond ik de gehele begeleiding, ook door de binnendienst, fantastisch goed. Belangrijk vind ik dat er redelijk snel wordt geantwoord op mailtjes en vragen. Dat loopt tot nu toe prima!

Elise Bommeljé-Isken
10

Ik ben tevreden , maar vind de foto,s wat overbelicht, dat is jammer , maar goed als ik mijn huis maar verkoop en hoop toch op 240 , want heb veel moeite met dit huis en dat het snel verkocht word , Ik ga in september over andere huis , groet Elisebommelje-isken

Paul Schoenmaker
7

Makelaar en front- en back-office zijn makkelijk bereikbaar en reacties volgens eigenlijk onmiddellijk. Had wel graag wat meer begeleiding gehad i.v.m. een eigenaar die niet handelingsbevoegd is om te verkopen. Dit is (uiteraard) een onbekend terrein voor ons als verkopers en (wetende nu uit eigen ervaring) je komt in een enorme juridische molen terecht. Daarin ontzorgen en begeleiden is mogelijk een extra service die aan te bieden is.

Sandy Heij-Bouwman
10

Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de gang van zaken. De dames van de administratie vind ik ook erg vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
8

Ik ben tevreden. De makelaar die met ons kennis heeft gemaakt kreeg in de tussentijd een andere baan. Wij kregen ineens te maken met een andere makelaar. De communicatie had beter gemoeten. Wat ik verder "jammer" vind en waar wij in mee zijn gegaan is het volgende. Wanneer er een bepaalde verkoopprijs gehaald werd, krijgt Roel Willemsen een behoorlijk bedrag. Nogmaals hier zijn wij in mee gegaan en dit betreur ik achteraf. Waarom? Omdat ik vind dat dit het werk van de makelaar is. De makelaar krijgt sowieso al een leuk bedrag en om nou nog een bonus af te dwingen vind ik overbodig.

Anoniem
10

Een zeer ervaren, deskundig, behulpzaam en betrokken makelaar die ons goed heeft geholpen bij het verkoop van het huis.

Anoniem
9

Prettige makelaars qua omgang. Weten waar ze het over hebben. Op de achtergrond op het kantoor zijn ze altijd vriendelijk en (bij beide) geen vraag of uitleg is teveel gevraagd

Anita Brink-Vink
10

Vertrouwde makelaar , maar ook goede mensen in de binnendienst, die samen proberen om het huis zo goed mogelijk in de verkoop te zetten en mij goed op de hoogte houden.

Olivier Glas
8

Voor ons is het een combinatie van een vertrouwenwekkende marktanalyse, rust en prettig contact. Daar komt bij dat deze makelaar meer dan anderen thuis is in de lokale huizenmarkt.

Anoniem
8

De deskundigheid, service en begeleiding van de betrokken medewerkers hebben wij als heel goed ervaren. De procedure en de wijze van informatieverstrekking is ons goed uitgelegd. Dit was het hele traject helder en inzichtelijk voor ons. Onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. Fijn! Ook is er op een goede manier met ons meegedacht over de prijsstelling. Kortom; we hebben tijdens het hele proces volop vertrouwen gehad in de deskundigheid en de begeleiding. Daarvoor dank!

Terug
Recent bekeken