Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Timo Kosman
10

Alles is super verlopen! Alles goed afgehandeld, en hij is binnen zeer korte tijd verkocht, dus kortom super gegaan!

Dhr. Cortvriend
8

Het contact met de makelaar liep heel erg goed Daar dat ik in de offshore werk was het ondanks de verre afstand geen belemmering contacten te leggen en antwoorden terug gekoppeld te krijgen vind willemsen erg mee denkend en geduldig this voor mij een prima makelaar gebleken

Anoniem
10

het contact met de makelaar was zeer goed . de tips om het huis in te richten voor de verkoop waren ook heel goed verder bedankt voor alles.

Anoniem
10

Vanaf het begin prettig contact, makkelijk te bereiken en vaak snel reactie terug. Denkt mee en helpt ook relativeren in het soms toch ook spannende proces van een verkoop. Deskundige makelaars, fijn team er om heen.

Mevr. Driesse
9

Contact is heel goed, er ontstaat al snel de spreekwoordelijke u201ckliku201d. Zeer flexibel en communicatief. Erg prettige ervaring. Daarbuiten is de makelaar ook realistisch mbt haalbaarheid u201c eisenpakketu201d.

Anoniem
9

Ons huis net verkocht via Roel Willemsen makelaars. Na van meerdere makelaars een offerte te hebben gehad kwam Roel Willemsen goed uit de bus, en ook Maurice die bij ons op bezoek was gaf een zeer vertrouwd gevoel. Het contact verloopt zeer goed. Al met al een zeer goed gevoel overgehouden aan deze verkoop.

Anoniem
10

we hebben een prettig contact gehad met de makelaar. Hij hield ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en heeft uiteindelijk ons huis voor een goede prijs verkocht! Complimenten. Wij zijn blij dat we voor Roel Willemsen hebben gekozen als makelaar!

Henk Haveman
8

Ondanks dat we veel zelf doen toch voldoende interesse van makelaar en doen echt hun best goed te begeleiden! Zijn snel en reageren ook echt op vragen als dat nodig is

Anoniem
8

voor de derde keer heeft hebben ze ons geholpen met een nieuw huis ,top. Alles is goed verlopen ook het contact

Anoniem
9

Prima begeleiding bij het supersnelle verkoopproces. Een aanrader voor iedereen die zijn huis gaat verkopen!

Anoniem
10

Zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen en hoe er mee gedacht werd. Hele goede service geboden. Top makelaar!

Dhr. M. Wingelaar
10

Makelaar Roel Willemsen; Maurice, Jasper, David, Silvie en Lenie bedankt! Ze hebben gezorgd voor zowel de aankoop als de verkoop van mijn huis! Heel blij dat alles ook nog eens dusdanig geregeld is, dat er weinig tijd zit tussen het passeren van de huizen bij de notaris, fijn om zo te kunnen verhuizen.. Echt blij op de manier waarop alles gegaan is.. Chapeau!

Anoniem
10

Snel samen een passend verkoopplan gemaakt resulterend in een vlotte verkoop. Steeds snelle en heldere antwoorden bij telefonisch contact.

Dhr. Bongers
9

Alles is zeer goed verlopen. Altijd positief gebleven. Verkoopprijs volgens verwachting. Een aanrader wat ons betreft.

Dhr. Arns
7

Door het eerste gesprek had ik een goed gevoel, vandaar de keuze. Prettig, deskundig... Na de opdracht miste ik echter daadkracht, pro activiteit en doortastendheid. De gewenste datum van overdracht meerdere malen gecommuniceerd, maar de uiterste datum wordt afgesproken. Hier moet je dan weer achteraan, dat soort dingen, helaas...

Irene Driesse
9

Ga zo door!

Anoniem
9

Een zeer ervaren en deskundige makelaar. Bovendien ondersteund door een goed op elkaar ingespeeld team. Duidelijk in de uitleg/toelichting. Op een enkel schoonheidsfoutje na is e.e.a. vlekkeloos verlopen.

Anoniem
10

Onze makelaar David heeft alles gedaan wat we hebben afgesproken en meer. Hij is goed bereikbaar en geeft deskundig advies. Tevens is David een leuke vent met een gezonde dosis humor. We raden deze makelaar van harte aan.

CW Cheung
8

Prettig contact, verstand van zaken, goede uitleg van het proces

Ronald Bruijsten
9

Het hele proces van aankoop van nieuwbouw tot de verkoop van onze huidige woning.

Madelon Kok
7

Ik ben alleen.aanwezig geweest bij het intake gesprek en de rest van de afwikkeling is door de bewindvoerder geregeld, dus ik heb maar beperkt contact gehad met de makelaar. Dat contact was kort maar krachtig en hij maakte op mij een vertrouwde indruk

Sjaak Lammers
9

Zeer goed en prettig contact

Sabine Lammers- Deppe
9

Professioneel, kennis van zaken, denkt van uit onze positie mee en is daarbij nog sympathiek. Dit maakt de contact heel prettig.

Jon Tak
9

.

Dhr. Cilingir
10

Top ervaring met alle medewerkers van Roel Willemsen makelaars. Constant contact en super adviezen omtrent de verkoop van onze woning. Bedankt!

Dominique Cremers-Meijnders
10

snelle reacties afspraken worden goed nagekomen prettig contact komt professioneel en deskundig over

John Massop
8

De verkoop is voorspoedig verlopen,het vervolg vind ik minder. Nadat de koop officieel was heeft het verkoopbord een aantal dagen in de tuin gestaan en was hij weg, vreemd zou juist reclame moeten zijn als er verkocht op staat. ook het afmelden op Funda ben ik zelf achteraan gegaan, hij bleef te koop staan onder voorbehoud op Funda. Ook op Facebook heb ik onze woning niet voorbij zien komen? De beoordeling op Funda heb ik als goed ingevuld maar dat heeft vooral te maken met het contact wat ik met Maurice heb gehad. Hij was duidelijk en gaf mij zeer het gevoel dat hij wist waar hij het over had. Dit bericht mag wat mij betreft openbaar gemaakt worden. M.vr.gr. John Massop

Dhr. Massop
9

Contact liep prima, ons is een duidelijk verhaal verteld hoe het zou gaan verlopen. Uiteindelijk heb ik in mijn contactpersoon een betrouwbaar makelaar herkend die weet waar hij over praat en weet wat er speelde op de huizenmarkt. Daarnaast kende hij de wijk (de Laar West) waar ik dus een voordeel in zag. Al met al kunnen we stellen dat we erg tevreden zijn over deze makelaar!

Susanne Immink
9

Makelaar denkt goed met ons mee

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Theo de Bruijn
9

Ik vind dat de communicatie in het begin beter kan.We worden nog steeds als mevrouw en mevrouw aangesproken. En ingeleverde spullen worden niet gemeld op juiste wijze. Maar super klantvriendelijk.

Fam. Van Keulen
8

Proces is goed verlopen. Makelaar (David)

Dhr. Teunis
9

David Franke is een fijne makelaar die weet waar hij het over heeft en waarmaakt wat hij belooft! Ondanks dat je weet dat hij druk os heeft hij altijd tijd voor je en weet precies wat er speelt rondom je huis.

Dhr. Teunis
9

David Franke is een fijne makelaar die weet waar hij het over heeft en waarmaakt wat hij belooft! Ondanks dat je weet dat hij druk os heeft hij altijd tijd voor je en weet precies wat er speelt rondom je huis.

Mevr. N. Klein
10

Willemsen makelaars heeft mij goed begeleidt bij het verkopen van mijn appartement. Na 10 jaar eindelijk de stap durven en kunnen zetten om het appartement te kunnen verkopen. Ze hebben mij vanaf het begin goed geïnformeerd en begeleid in het hele proces. En...binnen een week mijn appartement boven de vraagprijs verkocht! Superblij!

Dhr. Wouter De Mooij
9

Bij de kennis maken was het al meteen duidelijk dat dit geen ABCtje was. Er was duidelijk gecommuniceerd hoe de strategie zou zijn. We werden goed op de hoogte gehouden en tot aan de daadwerkelijke overdracht begeleid. Hierin zijn onze wensen altijd in mee genomen. De deskundigheid van alle collega's is hoog en weten waar ze het over hebben en zou deze makelaars kantoor kunnen aanbevelen aan mijn vrienden kring. kortom goed werk geleverd

Ronald Kluin
7

Luistert goed, heeft een doordacht plan en laat zien de markt te kennen. Het totaalplaatje (binnen-buitendienst) is wel dat het allemaal op haastwerk lijkt en het er tussendoor moet. Dat gaat ten koste van de zorgvuldigheid. Dat betekent voor mij als klant dat ik op alle onderdelen extra alert moet blijven.

Marlijn Tiedink-Serrée
9

Ingeschakeld voor aankoop van ons nieuwe en verkoop van ons oude huis. Prettige contacten, duidelijke afspraken en ze zijn gewoon zeer goed te bereiken. Wij hadden dit echt niet zelf gekund, we zijn heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben.

John Massop
8

Tot op heden uitermate tevreden over de wijze waarop het wordt aangepakt

Ronald Cortvriend
8

ik heb een goede ervaring tot nu jullie kwamen al direct profecioneel en betrouwbaar over en dat gaf me een erg goed gevoel ik kan en zou ook zeker eenieder aan kunnen raden met jullie in zee te gaan

Harmen Wijnveld
8

Prima begeleiding

Bas van den Berg
10

Prettig contact. Professioneel. Aankoop makelaar is zeer kundig en eerlijk in zijn adviezen

Anoniem
10

Alles is naar wens verlopen. Het contact verliep prettig en vlot. Onze woning is erg snel en voor een mooie prijs verkocht.

Dhr. Robert Floresse
8

Contact verliep goed. Duidelijke uitleg. Flexibel en meedenkend. Diverse goede gesprekken geweest.

Anoniem
10

Zeer tevreden over de gang van zaken. Alle makelaars zijn erg betrokken. Door veel persoonlijk contact werden wij goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bezichtigingen en andere zaken.

Barbara Michels-Wils
7

Communicatie is niet altijd optimaal. Moeten vaak bellen en worden niet altijd teruggebeld.

Dhr. Pouwels
10

We zijn zeer tevreden over David en zijn collega's bij Roel Willemsen. Super hoe zij ons hebben geholpen. Zij hebben niet alleen geholpen bij de verkoop maar ook bij de koop van ons huis. David toonde veel kennis van de markt maar bovenal van huizen (bouw en kwaliteit). Daarnaast heeft hij veel energie gestopt om - de verkoper van ons koophuis had zelf geen makelaar - ook de verkoper te adviseren.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was uitstekend. Zeer deskundig, aandacht voor ons als persoon, heldere en duidelijke informatie. Transparant!

Anja Mironova
10

Zeer tevreden over de gang van zaken. Alle makelaars zijn erg betrokken. Door veel persoonlijk contact werden wij goed op de hoogte gehouden over de verloop van de bezichtigingen en andere zaken.

Mariska Kerkdijk
9

Wij hebben een site voor ons huis. Deze is nog maar 4 bekeken. Meer hulp en uitleg hoe dit beter is te promoten zou fijn zijn.

Terug