Direct een geschatte waarde van jouw woning!

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huidige huis of wil je weten wat jouw (droom)huis nou waard is? Wij verstrekken je graag de geschatte waarde en vertellen hoe we je verder kunnen helpen!

Één van de mogelijkheden om je woningwaarde te weten is het woningrapport. Deze handig, gratis online tool geeft een indicatie van de verkoopprijs.

Wat moet je doen?

  • Vul je postcode en huisnummer in
  • Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  • Je ziet direct de indicatie van je woningwaarde in beeld.

De waarde, en nu? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om je te voorzien van advies op maat. Wij hebben als makelaarskantoor kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning.

De gratis online tool is hier te vinden.

Benieuwd geraakt naar de precieze waarde? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Tijdens dit gesprek zal de makelaar een ronde maken door jouw woning en aan de hand van een marktanalyse een waarde bepalen. Ook licht de makelaar onze unieke manier van werken graag toe.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak naar ons kantoor op 026-327 44 55 en vraag naar Leny of stuur een email naar info@roelwillemsen.nl 

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken