Nieuwe woningen in aantocht

De verkoop van de laatste woningen in het deelplan Parckzicht gaat voorspoedig. De ontwikkeling van de woningen van Huissens Hoogh draait achter de schermen op volle toeren.

Huissens Hoogh wordt het sluitstuk van Loovelden met ongeveer 90 woningen in verschillende categorieën. In Huissens Hoogh zijn woningen en de woonomgeving in harmonie met elkaar ontworpen. Eengezinstussen- en hoekwoningen in variërend van grootte, met markante gevels en kapvormen worden afgewisseld met 2-onder-1-kap woningen met brede kavels en eigen parkeergelegenheid.  In Huissens Hoogh kom je letterlijk en figuurlijk op stand te wonen.

Planning Huissens Hoogh

De verschillende woningtypes van Huissens Hoogh fase 1 zijn toegevoegd aan het woningaanbod van Loovelden. De verwachting is dat de eerste woningen eind eerste kwartaal 2018 in verkoop gaan. Maak alvast een virtuele wandeling door Huissens Hoogh, zie jij jezelf hier al wonen?

Jouw persoonlijke account

De techniek staat niet stil, ook de website van Loovelden is continue in beweging. Wil jij straks in aanmerking komen voor een woning in Huissens Hoogh? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Maak nu alvast een persoonlijk account aan en geef jouw favoriete woningtype een hartje. Lees hier hoe je een persoonlijk account aanmaakt op de website van Loovelden.

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken