Datum start verkoop Brink aan de Weide fase 3 bekend!

Donderdag 7 februari starten we met de verkoop van Brink aan de Weide fase 3! Inschrijven kan online via je persoonlijke account, alle tekeningen en documenten om een goede keuze te maken staan voor je klaar op de projectwebsite.

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij nieuwbouw-brinkaandeweide.nl aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt. Indien je nog geen persoonlijk account hebt aangemaakt, wordt je nu gevraagd dat te doen. Klik op "ik heb nog geen account" en maak je account alsnog aan.
Je favoriete woningen zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’.
Je ontvangt dan niet alleen regelmatig een update over de ontwikkeling van het huis en het buurtje, maar je hebt ook meteen de zekerheid dat je de volgende stap kunt doen.

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de projectwebsite én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (7 februari 17.00 uur en 14 februari 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.  

Let op! Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.   

Stap 3: De toewijzing  

De ontwikkelaar wijst de woningen toe op basis van de voorkeuren. Daarbij probeert de ontwikkelaar zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. De ontwikkelaar streeft naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Dit wil zeggen dat bij die kandidaten al een financiële check is gedaan door de bank of hypotheekverstrekker. Hoe wordt je een concrete kandidaat? Daarvoor is een brief nodig van jouw bank of hypotheekverstrekker. Hierin moet in elk geval staan dat ze jouw inkomen, vermogen en/of schuld hebben gecheckt. Plus een vermelding van het bedrag dat je kunt lenen. Deze brief kun je uploaden in je persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode.  

Stap 4: optie of reserve, en dan?  

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hieronder te zien is. In dit geval heb je een optie op bouwnummer 671. Wil je deze optie accepteren? Klik dan op de knop "optie accepteren". Wil je dit bouwnummer liever niet? Klik dan op "optie annuleren". Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op. 

 

Stap 5: Afspraak maken of online kopen  

Heb je jouw optie geaccepteerd? Dan krijg je het scherm zoals hieronder is afgebeeld. Je hebt nu de keuze om een afspraak te maken bij één van onze makelaars of om direct online je woning te kopen. Kies je voor een afspraak maken, kies dan een dag en een dagdeel en de toegewezen makelaar neemt contact met je op om een afspraak te maken. In dit gesprek zal de makelaar je uitgebreide informatie geven omtrent de woningen in het project. Kies je voor online kopen? Dan gaat de ontwikkelaar jouw koopcontract in orde maken. Deze krijg je binnen enkele dagen in je persoonlijke account en kun je online tekenen vanaf je bank.  

 

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Dhr. Van Damme
10

Wat we hebben afgesproken met onze makelaar heeft hij ook waargemaakt. Goed tussentijds overleg. Goede verslagen na bezichtigingen.

Kiki de Bruin
10

Zeer professioneel en behulpzaam. Warm contact en de makelaar informeert en toont interesse.

Verkoper van Niehoveplantsoen 23
10

Onze woning is boven verwachting snel verkocht. Zeer veel bezichtigingen en binnen 2 weken verkocht! De samenwerking verliep prettig.

Lees meer
Terug
Recent bekeken