Kom kijken op de bouwplaats!

Brink aan de Weide fase 3 is nu in verkoop en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zie jij een duurzame nieuwbouwwoning helemaal zitten, maar wil je eerst komen kijken? Dat kan!

 

Een woning kopen die nog niet gebouwd is, dat is best spannend en dat begrijpen we maar al te goed! Vrijdag 24 mei tussen 16.00 en 17.00 uur staat team Brink aan de Weide (Giesbers, BPD en de makelaars) voor je klaar om je rond te leiden in twee 2-onder-1-kap woningen (bouwnummer 18 en 28 van Brink aan de Weide fase 1) die bijna klaar zijn voor oplevering.

Kom je ook?

Krijg een goed beeld van de ruimte in de woonkamer, slaapkamers en badkamer, de diepte van de tuin en het afwerkingsniveau van de woning. Ben je verliefd geworden? Dan kun je gelijk een optie krijgen op één van de beschikbare woningen in fase 3. Top toch!

Parkeren

Kom je met de auto of op de fiets? Dan kun je parkeren vlakbij de woningen in aanbouw. Neem vanaf de Marasingel de afslag naar de bouwplaats bij het bord "Veld 22". Volg de weg zoals aangegeven op het kaartje, je kunt parkeren op de locatie zoals aangegeven. Wees welkom, aanmelden is niet nodig. 

Tot ziens op de bouwplaats!

 

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Dhr. Van Damme
10

Wat we hebben afgesproken met onze makelaar heeft hij ook waargemaakt. Goed tussentijds overleg. Goede verslagen na bezichtigingen.

Kiki de Bruin
10

Zeer professioneel en behulpzaam. Warm contact en de makelaar informeert en toont interesse.

Verkoper van Niehoveplantsoen 23
10

Onze woning is boven verwachting snel verkocht. Zeer veel bezichtigingen en binnen 2 weken verkocht! De samenwerking verliep prettig.

Lees meer
Terug
Recent bekeken