Plan Wilgenvliet, De Blauwe Wilgen: Start verkoop 19 woningen!

U bent van harte welkom tijdens de start verkoop van De Blauwe Wilgen op woensdag 10 juli tussen 19.00 en 20.00 uur in het Informatiecentrum Schuytgraaf (MFC De Omnibus / Pallas Atheneplein 2 Arnhem).

Nieuwbouw Arnhem | De Blauwe Wilgen fase 1, waar worden deze woningen precies gebouwd?

Dat is een goede vraag! Om het u duidelijk te maken hebben we de bijgevoegde afbeelding gemaakt. Plan Wilgenvliet ligt tussen de Achterstraat en de Minervasingel.  De woningen van Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis worden in verkoop gebracht onder de naam De Blauwe Wilgen. De verkoop van fase 1 start 10 juli en is in de afbeelding aangegeven met de blauw gearceerde woningen.  

Aanbod De Blauwe Wilgen:

De 1e fase die in verkoop gaat betreft De Blauwe Wilgen, bestaande uit 19 woningen:

Woningtype Wilgen aan het water
6 twee-onder-één-kap woningen

Woningtype Wilgen aan het groen
2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen

Woningtype Wilgen op de hoek
2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen

U ziet het goed! Dit woningaanbod ligt prachtig gelegen aan het water en aan het groen. Heerlijk de ruimte en toch dichtbij het centrum, een topplek!

Interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Lees meer
Terug
Recent bekeken