Woon jij straks op een van de mooiste plekjes van Loovelden?

Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, de jongste wijk van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, kun jij een van de 8 eigenaren worden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde.

Inspiratie

De 8 woningen van Huyssens Buyten, die ontworpen zijn door LSWA architecten, lijken erg veel op de woningen die al gebouwd zijn in het wijkje Parkhagen in Sint-Michielsgestel. Deze woningen zijn door dezelfde architect ontworpen en zijn de inspiratiebron geworden voor de woningen van Huissens Buyten. Wil je alvast een goed beeld krijgen hoe jouw toekomstige woning er uit gaat zien? Bekijk dan eens de website van Parkhagen.

Jouw persoonlijke account

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? Maak dan nu alvast een persoonlijk account aan op de website van Loovelden. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige plan.

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken