Start verkoop Huissens Hoogh fase 3 is bekend!

Dinsdag 11 juni 17.00 uur starten we met de verkoop van Huissens Hoogh fase 3! Inschrijven kan vanaf dan online via je persoonlijke account.

Mis je nog informatie?

De start verkoop begint al snel, maar je hebt nog geen informatie gezien over bijvoorbeeld meerwerkopties (uitbouw, dakkappel, extra slaapkamer)? Goed nieuws! Alle beschikbare verkooptekeningen, optietekeningen en prijzen zijn nu toegevoegd aan de website als download. Bekijk ze snel bij jouw favoriete bouwnummer!

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt. Indien je nog geen persoonlijk account hebt aangemaakt, wordt je nu gevraagd dat te doen. Klik op "ik heb nog geen account" en maak je account alsnog aan.
Je favoriete woningen zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’.
Je ontvangt dan niet alleen regelmatig een update over de ontwikkeling van het huis en het buurtje, maar je hebt ook meteen de zekerheid dat je de volgende stap kunt doen.

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (11 juni 17.00 uur en 18 juni 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.

Stap 3: De toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van alle voorkeuren die wij binnen krijgen (maximaal 5 voorkeurswoningen per belangstellende). Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, geven wij inschrijvers die een financiële check hebben geupload, voorrang. Zijn dat nog steeds meerdere kandidaten? Dan kijken we naar de inschrijfdatum op de betreffende projectfase. Diegene met de langste inschrijving, krijgt de woning toegewezen.

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hieronder te zien is. In dit voorbeeld heb je een optie op bouwnummer 671. Wil je deze optie accepteren? Klik dan op de knop "optie accepteren". Wil je dit bouwnummer liever niet? Klik dan op "optie annuleren". Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.  

 

Stap 5: Afspraak maken of online kopen

Heb je jouw optie geaccepteerd? Dan krijg je het scherm zoals hieronder is afgebeeld. Je hebt nu de keuze om een afspraak te maken bij één van onze makelaars of om direct online je woning te kopen.

Kies je voor een afspraak maken, kies dan een dag en een dagdeel en de makelaar neemt contact met je op om een tijd af te spreken.

 

 

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in  

Bel mij terug / stel een vraag

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Lees meer
Terug