Datum start verkoop Parckzicht bekend

Vanaf 24 oktober staat alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken op de website. Per bouwnummer kun je de verkooptekeningen, brochure, meerwerkopties en nog veel meer downloaden.

Vanaf 24 oktober 18:00 uur tot en met 31 oktober 17:00 uur kun je online je 5 voorkeuren opgeven via een digitaal formulier. Wil je in aanmerkingen komen voor één van de prachtige woningen in Parckzicht? Schrijf je dan nu alvast in op jouw favoriete woningtype en je krijgt als eerste het digitale inschrijfformulier.

Op de dag dat de online inschrijving begint ontvang je een e-mail met daarin een link naar een online inschrijfformulier. Hier kun je maximaal 5 voorkeuren aangeven. Na inschrijving ontvang je een mail om eventueel meer voorkeuren door te geven.

Belangrijk

Je ontvangt deze link alleen als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van Parckzicht. Als je dat nog niet hebt gedaan of je weet het niet zeker, doe het dan nu alsnog. Ga naar de website, klik op de woning van jouw voorkeur en klik op de button ‘Houd mij op de hoogte’. Vul al je gegevens zo compleet mogelijk in. Zo weet je zeker dat je straks de nieuwsbrief met inschrijflink ontvangt. De inschrijving is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar.

De link in de e-mail die vanaf 24 oktober 18:00 wordt verstuurd gaat naar een digitaal inschrijfformulier. Hier hoef je alleen nog maar de bouwnummers van je voorkeur op aan te geven (maximaal 5 keuzes). De rest van jouw gegevens zijn al ingevuld. Je kunt je voorkeuren doorgeven tot en met 31 oktober 17.00 uur. Dit is de uiterste datum waarop alle inschrijvingen van belangstellenden bij ons binnen moeten zijn.

De toewijzing

Na de sluitingsdatum worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. Na 2 november ontvang je bericht.

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 421 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 421 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 421 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 17 bouwnummers in Parckzicht toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen. Na 2 november ontvang je bericht.

Ná de toewijzing

Na de toewijzing van de woning volgt er een verkoopgesprek. Je kunt dan een optie nemen op de woning die aan jou is toegewezen. Vervolgens heb je enkele weken de tijd om te beslissen of je gaat kopen. Als potentiele kopers afzien van de aankoop, volgt een afspraak met een reserve-kandidaat voor het desbetreffende bouwnummer.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerste reserve-kandidaat? Dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken