Start verkoop Het Lint Huissen

Deze keer lekker thuis aan de keukentafel of op de bank. Want we starten online met de verkoop van Het Lint. U kunt bij ons vanaf maandag a.s. voor een papieren brochure erecht. Voor vragen kunt u ons bellen op 026-3274455. Wij staan u graag te woord.

De datum is geprikt

Heb jij maandag 15 mei al in je agenda staan? Dan starten we met de verkoop van de 14 woningen in Het Lint in Huissen. In een fijne jonge wijk in Loovelden met om de hoek diverse voorzieningen. Alle seizoenen kan je heerlijk sporten of recreëren in het Zeegbos Park Lingezegen. In de winter lekker schaatsen op een van de grote waterpartijen. 

Alle informatie online

Op maandag 15 mei staat alle informatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de brochure, de verkooptekeningen, verkorte meerwerklijst, optietekeningen, prijslijst en de technische omschrijving. 15 mei ontvang je de mail met je persoonlijke link om je 5 voorkeuren aan te geven.

 

 

 
Hoe werkt de start verkoop van Het Lint?

Maandag 15 mei starten we met de verkoop van de 14 woningen in Het Lint in Huissen. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Huissen Loovelden? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden!


1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de schitterende nieuwbouw in Het Lint? Dan krijg je op maandag 15 mei een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. (Niet ontvangen, check ook spambox even) Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. (De verkoopstukken zijn niet eerder beschikbaar dan bij de start verkoop)


Let op:
Sta je nog niet ingeschreven voor een van deze woningen in Het Lint en heb je geen persoonlijke email ontvangen, ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Dan ontvang je ,nadat het plan in verkoop is gegaan, alsnog binnen 2 uur je persoonlijke email om ook jouw voorkeuren op te geven.


2) Invullen en insturen inschrijfformulier

Op maandag 15 mei ontvang je een e-mail met je persoonlijke link. Zo kan je online de 5 voorkeuren kenbaar maken. Voor het invullen van dit online formulier heb je ongeveer een week de tijd. (Niet ontvangen? Check je spambox)


3) Toewijzing

Na de sluitingsdatum wordt op maandag 22 mei alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer.

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 804 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 804 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 804 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 14 bouwnummers in Het Lint in Huissen toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.


4) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor het verkoopgesprek. De belangstellenden die niet zijn gebeld, ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Na het verkoopgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de makelaar te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

Wilt u meer weten over deze fraaie projecten? Neem dan contact op met onze nieuwbouwadviseurs? U kunt ze bereiken middels nieuwbouw@roelwillemsen.nl of 026-3274455 of schrijf u in via formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken