Tijd voor de volgende fase Brink aan de Weide!

Nu alle woningen van fase 2 zijn verkocht is het hoog tijd voor de volgende fase in. In fase 3 komen maar liefst 24 woningen in het aanbod. Hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en 2 royale vrijstaande woningen. In Brink aan de Weide is voor iedereen een heerlijke plek om thuis te komen!

Alles bij de hand

In fase 3 komen in totaal 24 woningen in diverse woningtypes in het aanbod. Hoek- of tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Woon lekker centraal vlakbij allerlei voorzieningen zoals tennis- en voetbalvelden, de Albert Heijn, Hema en een multifunctioneel gezondheidscentrum. Op loopafstand vind je verder twee brede scholen en iets verder weg tal van middelbare scholen.

Ben jij klaar voor het huis van je dromen?

In het zuidwesten van Arnhem komt een spiksplinternieuwe wijk met moderne nieuwbouwwoningen. Keuze uit diverse typen gezinswoningen, van tussen-, hoek-, vrijstaande woningen tot 2-onder-1-kap. Voor ieder budget en ieder gezin een thuis. De woningen hebben minimaal 3 slaapkamers en standaard een compleet uitgeruste badkamer en keuken.

Verken met je gezin vanuit hier de levendige binnenstad van Arnhem en de prachtige bossen en heideheuvels van de Veluwe. Kom oog in oog met herten, reeën en wilde zwijnen, of ontspan langs de Rijn of in één van de vele parken in de stad. Alle voorzieningen zijn er al: sporten, winkelen, ontspannen, you name it!

Met station Arnhem-Zuid, bushaltes, snelwegen en fiets- en wandelpaden vlakbij is niet de vraag waarheen, maar hóé je gaat. Na een heerlijk actieve dag weet je in ieder geval dat thuiskomen in je nieuwe huis in Brink aan de Weide hemels voelt.

Welkom in Arnhem. Welkom in Brink aan de Weide

Persoonlijk account

Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan nu een persoonlijk account. Zo wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in deze prachtige wijk in Arnhem-Zuid. De eerste schetsen zijn op de projectwebsite gepubliceerd. Heb jij ze al gezien?

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken