Wonen in Huissens Buyten, definitieve prijzen zijn bekend!

Huissens Buyten is een van de laatste projecten die wordt ontwikkeld binnen Loovelden, de jongste wijk van Huissen. In deze parkachtige omgeving, met veel groen en water, kun jij een van de 8 eigenaren worden van een exclusieve, vrijstaande woning. Alle woningen staan op een grote kavel, met vrij uitzicht op park en water aan de voor- en achterzijde. Woon jij straks op een van de mooiste plekjes van Loovelden?

Definitieve prijzen

De definitieve prijzen kun je nu vinden bij het woningaanbod.

Een warm huis

Een huis in Huissens Buyten is een warm en gastvrij huis. Niet alleen door de gebruikte materialen en de energiebesparende voorzieningen, maar vooral door de exclusieve vormgeving, de ruimte, de ligging en de omgeving. Hier voel jij je thuis en voelen je gasten zich welkom. Een huis waar iedereen wel in wil wonen. Maar ja... jij bent een van de 8 gelukkigen.

Hoger afwerkingsniveau

De woningen hebben in de tussentijd allemaal een upgrade gehad, zo is bijvoorbeeld de berging vervangen door een garage. Deze ruime garage wordt op de achtergrens van de kavel geplaatst, zodat er ook nog voldoende ruimte is voor 2 auto's op eigen terrein . Tevens krijgen alle woningen een complete SieMatic keuken ter waarde van € 10.000,- en een luxe badkamer uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch

Standaard opties

Enkele woningen van Huissens Buyten worden standaard uitgevoerd met een erker of veranda. Zo krijgt bouwnummer 1 een prachtige hardhouten erker aan de voorzijde en krijgen bouwnummer 4 en bouwnummer 8 een royale veranda aan de voorzijde, uitgevoerd in hardhout. Heerlijk om in de late uurtjes nog in buiten te kunnen zitten met een goed glas wijn of een vers kopje thee.

Start verkoop

We streven ernaar eind juni in verkoop te gaan. Zodra de datum is geprikt, wordt dit gedeeld op de website van Loovelden en in een nieuwsbrief. Ben jij straks een van de trotse eigenaren van een vrijstaande villa in Huissens Buyten? Geef jouw favoriete woningtype een hartje en maak een persoonlijk account aan. Zo ben je optimaal voorbereid als de verkoop start.

 

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken