Nieuws

Huissens Buyten: nog slechts 1 woning te koop!

Huissens Buyten: nog slechts 1 woning te koop! In Huissens Buyten wordt hard gewerkt aan de 8 vrijstaande villa's. Wil jij ook wonen op deze prachtige plek in Loovelden? Dit is je laatste kans. Er is nog 1 vrijstaande villa beschikbaar in Huissens Buyten. Een woning van alle gemakken voorzien en een heerlijke royale tuin voor al jouw woonwensen.

De Blauwe Wilgen - Fase 2: BINNENKORT IN VERKOOP!

De Blauwe Wilgen - Fase 2: BINNENKORT IN VERKOOP! Op woensdag 2 oktober a.s. is het zover! De verkoop van De Blauwe Wilgen fase 2 gaat van start. U bent van harte welkom tussen 19:00 en 20:00 uur in het Infocentrum Schuytgraaf (vrije inloop) aan het Pallas Atheneplein 2 te Arnhem. Onze makelaar staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vanaf dat moment kunt u ook inschrijven op de woningen. Tevens ontvangt u de verkoopdocumentatie zoals oppervlaktes, plattegronden en brochures.

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Lees meer
Terug
Recent bekeken