De Blauwe Wilgen - Fase 2: BINNENKORT IN VERKOOP!

Op woensdag 2 oktober a.s. is het zover! De verkoop van De Blauwe Wilgen fase 2 gaat van start. U bent van harte welkom tussen 19:00 en 20:00 uur in het Infocentrum Schuytgraaf (vrije inloop) aan het Pallas Atheneplein 2 te Arnhem. Onze makelaar staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vanaf dat moment kunt u ook inschrijven op de woningen. Tevens ontvangt u de verkoopdocumentatie zoals oppervlaktes, plattegronden en brochures.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u tevens alle informatie op de projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 9 oktober, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Het aanbod bestaat uit 14 prachtige woningen:

6 twee-onder-één-kap woningen aan het water (type Waterrijck, nr. 48-53)
Prijsindicatie: € 399.500,- tot € 443.000,- vrij op naam

8 twee-onder-één-kap woningen tussen het groen (type Hofrijck, nr. 68-75)
Prijsindicatie: € 409.000,- tot € 430.000,- vrij op naam

Deze woningen worden zéér compleet opgeleverd:

✅ Inclusief keukencheque
✅ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
✅ Inclusief gemetselde berging
✅ Gasloos wonen (stadsverwarming)
✅ Duurzaam en energiezuinig
✅ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Bouwlocatie:

Situatie bouwnummers:

360° Virtual Reality Tour: Wilt u alvast een wandeling maken langs het woningaanbod in dit project? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

PS: Fase 1 heeft nog enkele woningen beschikbaar (in een lagere prijsklasse).

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Lees meer
Terug
Recent bekeken