Start verkoop Brink aan de Weide fase 2 met inloopuur

Vanavond om 17:00 uur starten we met de verkoop van Brink aan de Weide fase 2!

Inschrijven kan online via je persoonlijke account op www.nieuwbouw-brinkaandeweide.nl, je kunt op deze website alle tekeningen en stukken inzien om een goede keuze te maken.

Tussen 5 en 12 april kun je online maximaal 5 voorkeuren doorgeven via jouw persoonlijke account. Brink aan de Weide fase 2 bestaat uit 26 woningen in 4 woningtypes. Vanaf 5 april om 17.00 uur ontvang je een e-mail met een link naar je persoonlijke omgeving waar je jouw voorkeuren kan doorgeven. De inschrijvingstermijn sluit op 12 april om 17.00 uur. Bekijk alvast alle woningtypen op de pagina woningen.

De techniek staat niet stil, maar ondanks dat inschrijven online gaat voor Brink aan de Weide staan we graag voor je klaar! Heb je nog vragen en wil je deze persoonlijk aan ons stellen? Loop dan vanavond even binnen bij de Rabobank op Meester D.U. Stikkerstraat 11 te Arnhem tussen 18.00 en 19.00 uur. Maurice Freijters van ons kantoor en Frank van der Meijden van de Hypotheekshop Arnhem-Zuid zullen hier aanwezig zijn. Hiernaast is er ook een team van BPD en Giesbers aanwezig voor al je technische vragen. Wees welkom!

Wil je meer weten over dit fraaie project? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.

Schrijf je nu in

Bel mij terug / stel een vraag

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken