Een financiële check voor nieuwbouw? Zo werkt het.

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, wordt er gekeken of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen.

Het op tijd uit laten voeren van een financiële check kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een brief van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Mocht je interesse hebben in een gratis financiële check, neem dan contact op met de Hypotheekshop Arnhem-Zuid bereikbaar op 026 327 44 66 en vraag naar Frank of stuur een e-mail naar arnhem770@hypotheekshop.nl. Je kunt ook direct op de website van de Hypotheekshop een afspraak inplannen, ga hiervoor naar: www.hypotheekshop.nl/arnhemzuid en kies als afspraak Kennismaking.

 

 

Dhr. E. de Jeu
10

Voor de derde keer ons huis verkocht via Roel Willemsen. Uiteraard zeer tevreden over de service. Anders waren we niet iedere keer terug gekomen. Zeer professioneel en bijzonder klantvriendelijk.

Mariska Kerkdijk
10

Het contact met alle medewerkers is prettig. De verkoop van onze woning is in goede handen. Ook is de begeleiding prima. Waardoor het proces soepel verloopt. De makelaar heeft oor voor onze wensen en staat voor ons klaar.

Toky Nieborg - Klaassen
10

Onze eerste indruk was meteen goed. Bovendien hebben wij ook voor deze makelaar gekozen omdat wij denken dat zij de beste keuze zijn voor de wijk rijkerswoerd. Wij zijn snelle beslissers en goed is goed !

Lees meer
Terug
Recent bekeken