De verkoop is gestart voor Loovelden Parckzicht!

Dinsdag 24 oktober jl. is de verkoop van nieuwbouwproject Parckzicht, Loovelden in Huissen gestart. Heeft u zich al ingeschreven?

Loovelden Parckzicht - De verkoop is gestart!

Deze woningen zijn nu te koop. Zit jouw ideale huis erbij? Lees hier hoe je jouw droomhuis kan kopen!

 

Stap 1. Geef je persoonlijke gegevens door. Via email heb je een link naar een persoonlijk inschrijfformulier ontvangen. Log in met je postcode en vul je gegevens aan. De inschrijving kan nog tot en met 31 oktober 17:00 uur.

Je ontvangt deze link alleen als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van Parckzicht. Als je dat nog niet hebt gedaan of je weet het niet zeker, doe het dan nu alsnog. Ga naar de website, klik op de woning van jouw voorkeur en klik op de button ‘Houd mij op de hoogte’. Vul al je gegevens zo compleet mogelijk in. Zo weet je zeker dat je de nieuwsbrief met inschrijflink ontvangt. De inschrijving is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar.

 

Stap 2. Geef vervolgens je voorkeuren aan. Je kunt maximaal 5 voorkeuren aangeven van de woningen waar je interesse naar uitgaat.

De link in de e-mail die vanaf 24 oktober 18:00 wordt verstuurd gaat naar een digitaal inschrijfformulier. Hier hoef je alleen nog maar de bouwnummers van je voorkeur op aan te geven (maximaal 5 keuzes). De rest van jouw gegevens zijn al ingevuld. Je kunt je voorkeuren doorgeven tot en met 31 oktober 17.00 uur. Dit is de uiterste datum waarop alle inschrijvingen van belangstellenden bij ons binnen moeten zijn.

 

Stap 3. Wacht tot slot de toewijzing af. Na de sluitingsdatum worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. Na 2 november ontvang je bericht. 

Voor aanvullende informatie verwijzen wij je graag naar: de website Loovelden Parckicht

Sandra Caerteling
9

Prettig en snel contact. Professioneel.

Verkoper van Schoolmeesterwaard 39
8

Verstand van zaken, aardige mensen, geduldig, meedenken. goed advies.--------------------------------

Amieno
9

Een goede ervaring! Betrouwbaar, goed contact en samenwerking.

Lees meer
Terug
Recent bekeken